Het gebouw

De appartementen

Het gebouw telt 52 appartementen die verbonden zijn door serres. Er zijn 4 verschillende types appartementen, uiteenlopend van 2- tot 5-kamer units. Elk appartement heeft een eigen woonkamer, WC, badkamer en keuken. En daarnaast, afhankelijk van het type woning, 1 tot 4 slaapkamers.

Elk appartement is aangesloten op het wamtenet van Ennatuurlijk, wat de energie levert voor vele huishoudens in Breda en omstreken. Daarnaast heeft de keuken een 3-fase aansluiting voor een inductiefornuis. Dit betekent dat het hele complex niet (meer) aangesloten is op het gas-netwerk.

Algemene ruimtes

Het Aardrijk kent daarnaast diverse ruimtes voor algemeen gebruik. Hier kunnen bewoners (en in sommige gevallen ook externe partijen) feestjes organiseren, bijeenkomsten houden of trainingen geven.

De Eetruimte, Vloer en Bar zijn beschikbaar voor structureel passend gebruik door derden (externen). Bij interesse kan je het onderstaande formulier invullen. Dit formulier komt vervolgens terecht bij de coördinator van de algemene ruimtes.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.