30-jarig jubileum

De vereniging voor Centraal Wonen ‘Het Aardrijk’ viert dit jaar haar dertigjarig bestaan met een groots jubileumweekend! Dit weekend wordt op zondag 27 mei afgesloten met een feestdag voor buurtgenoten en andere belangstellenden.

De feestdag op zondag start om 10:30 uur met een reünie voor oud-bewoners. Zij worden gastvrij ontvangen met koffie, thee en taart om gezamenlijk herinneringen op te halen. Aansluitend vindt er voor hen om 13:00 uur een lunch plaats.

Feestelijk middagprogramma

Van 14:00 tot 17:00 uur verwelkomt Het Aardrijk buurtgenoten en andere belangstellenden met een feestelijk programma, een foto-expositie en gratis workshops, zoals Hoopdance, Yoga, Kookworkshop, Gipsen masker maken, Dansexpressie en Handvormen met klei. Daarnaast is er live muziek door HeRo Music Duo en Brown Sugar.

Er zijn kraampjes met informatie en producten en daarnaast is er voor kinderen een speciaal programma met een speurtocht, Hoopdance en springkussen. Tijdens de middag zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en het is mogelijk om een rondleiding te krijgen door het gebouw.

Het feest is in het gebouw en de prachtige binnentuin van Het Aardrijk, een unieke kans om Het Aardrijk te bezichtigen en het feest met de bewoners mee te vieren!

Locatie: Aardrijk 21A, Breda.

Download hier de algemene flyer.

Meer informatie en vragen: Facebook-event Aardrijk Open Dag

Inschrijving en informatie Workshops: Workshops

Inschrijving en informatie voor oud-bewoners van het Aardrijk: Uitnodiging en inschrijvingsformulier